De diensten van La Carreta

La Carreta biedt u een breed spectrum transportdiensten aan binnen Europa, van groupage en volle vrachten tot uitzonderlijk vervoer en express zendingen. Er zijn dagelijkse vertrekken binnen de Benelux van en naar Spanje, Portugal, Frankrijk, Italië, Duitsland, en meer.

 

La Carreta garandeert efficiëntie en betrouwbaarheid voor al uw logistieke behoeften. Of het nu gaat om frigo, tautliners, open wagens, boxtrailers, ons team zorgt voor de perfecte match tussen uw lading en het ideale transportmiddel. Ontdek hieronder hoe La Carreta uw Europese transportuitdagingen kan oplossen.

Groupage: Efficiënte en Betaalbare Oplossing voor Kleine Ladingen

Bij La Carreta begrijpen we de waarde van efficiëntie en kostenbesparing in transport en logistiek. Onze groupage service richt zich op klanten die geen volledige vracht kunnen vullen, door het veilig combineren van meerdere kleine zendingen. Dit resulteert in een kostenbesparende en gepersonaliseerde oplossing, ongeacht de grootte van uw lading.

 

Met onze dagelijkse vertrekken voor uw kleinere zendingen van en naar diverse bestemmingen in Zuid-Europa, West-Europa, Noord-Europa en Oost-Europa bieden wij altijd een oplossing op maat. Onze groupage service heeft zijn populariteit te danken aa korte transittijden en uitgebreide opvolging mogelijkheden.

 

Kies voor La Carreta voor uw groupage transportbehoeften en geniet van onze jarenlange ervaring. Ons team zorgt ervoor dat uw goederen op een efficiënte, kosteneffectieve en milieubewuste manier hun bestemming bereiken.

Contact opnemen

Volle Vracht: Uw Lading, Onze Prioriteit

La Carreta staat garant voor veilige en directe transportoplossingen. Onze volle vracht service is specifiek ontworpen voor klanten met substantiële ladingen, waarbij een complete container exclusief voor uw zending wordt ingezet. Dit garandeert niet alleen verhoogde veiligheid en extra bescherming voor uw goederen, maar zorgt ook voor de efficiëntste en snelste levering.

 

Wij bieden dagelijkse vertrekken binnen geheel Europa met een breed assortiment aan tautliners en boxtrailers. Ook voor goederen die beter geladen worden op een open plateau trailer hebben oplossingen klaarstaan. Onze jarenlange ervaring heeft geleid tot een volle vracht procedure met minimale transittijden en maximale veiligheid.

 

Kies voor La Carreta’s volle vracht service voor een veilige, discrete en snelle oplossing voor uw grootschalige transportbehoeften. Wij garanderen een service waarbij uw lading onze topprioriteit is, gecombineerd met een toewijding aan snelheid en betrouwbaarheid.

Offerte aanvragen

Uitzonderlijk Transport: Maatoplossingen voor Uw Speciale Zendingen

Het team van La Carreta begrijpt dat sommige zendingen buiten de standaard afmetingen vallen en specifieke vereisten hebben. Daarom is onze dienst voor uitzonderlijk transport nauwkeurig afgestemd op ladingen met een buitenmaats formaat of die speciale zorg nodig hebben.

 

Wij bieden oplossingen voor al uw buitenmaatse transporten binnen de Benelux maar ook doorheen de andere delen van Europa. Doorheen de jaren hebben wij ervaring opgebouwd in het transport van landbouwvoertuigen, kranen, machines, industriële installaties en zoveel meer.

 

Het succesvol vervoeren van dergelijke uitzonderlijke ladingen vereist nauwkeurige planning en gespecialiseerde kennis. La Carreta navigeert behendig door de complexiteiten van vergunningen en regelgeving, en garandeert een naadloze en veilige transportervaring van begin tot eind. Ons team zorgt voor de zorgvuldige inspectie en etikettering van uw goederen, terwijl het de veiligste en meest efficiënte transportroutes plant.

Uitzonderlijk transport bespreken

Express Transport: Snelheid en Betrouwbaarheid gegarandeerd

Bij La Carreta behandelen we elke zending als een prioriteit, maar voor die momenten waarop tijd van cruciaal belang is, is onze express transport service de ideale keuze. Deze dienst is specifiek ontwikkeld voor tijdskritische zendingen.

 

Of het nu gaat om dringende documenten, gevoelige medische voorraden of last-minute grote onderdelen, La Carreta’s express transport is perfect uitgerust om aan uw urgente behoeften te voldoen. Met efficiënte logistieke processen en een omvangrijk netwerk over land, zee en in de lucht, garanderen wij dat uw zending op tijd en veilig wordt afgeleverd.

 

Kies vandaag nog voor La Carreta en geniet van onze concurrentiële express dienst met levering binnen geheel Europa.

Express zending aanvragen

Magazijn: Korte en Langdurige Stockage van uw Goederen

La Carreta biedt uitgebreide magazijndiensten voor zowel tijdelijke als langdurige opslag van uw goederen. Onze modern uitgerust magazijnen bieden veilige en betrouwbare opslagoplossingen voor uiteenlopende producten, van industriële materialen tot consumentengoederen.
Met geavanceerde beveiligingssystemen en klimaatregeling garanderen we optimale condities voor uw goederen.

 

Dankzij strategische locaties in heel Europa bieden we snelle en gemakkelijke toegang tot uw opgeslagen goederen.
Onze flexibele oplossingen zijn geschikt voor tijdelijke opslag tijdens piekseizoenen en langdurige opslag als onderdeel van uw supply chain strategie.

 

Kies La Carreta voor uw magazijnbehoeften en geniet van ondersteuning bij elke stap, van ontvangst en opslag tot orderpicking en distributie.

Stockage opties bespreken