Over La Carreta

Ontstaansgeschiedenis

Meer dan vier decennia geleden, in 1981, startte La Carreta als een klein maar toegewijd transportbedrijf in Antwerpen. In het begin lag onze focus op het transport van en naar Spanje, een specialisatie die de betekenis achter onze naam, ‘Het huifkarretje‘ in het Spaans, perfect weerspiegelt. Doorheen de jaren groeide onze expertise naar de ideale weg voor al uw pakketten en ladingen binnen Europa.

 

Onze groei naar andere Europese landen, gedreven door klanttevredenheid, persoonlijke service en toewijding aan kwaliteit, bracht ons naar Wetteren. Deze locatie, ideaal gelegen nabij de E40-autostrade tussen Gent en Aalst, versterkt onze capaciteit in Europese logistiek.

 

Onder leiding van John Vanhove en Stefaan Joos, handhaaft La Carreta zijn status als een onafhankelijk Europees transportbedrijf. Met een geschiedenis van toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid, staat La Carreta bekend om zijn professionele maar persoonlijke aanpak, waardoor het een ideale partner is voor maatwerkoplossingen in de Europese logistiek.

Onze diensten

Onze troeven

Bij La Carreta zijn op maat gemaakte logistieke oplossingen de standaard. Als partner voor zowel kleine lokale ondernemingen als grote internationale bedrijven, bieden wij een service die naadloos aansluit bij uw unieke logistieke eisen. Onze jarenlange in-house expertise, gecombineerd met een heldere visie en uitgebreide praktijkervaring, stelt ons in staat om de ideale oplossing voor uw transportbehoeften te realiseren.

 

Onze aanpak is altijd gericht op het vervullen van de specifieke noden en wensen van elke klant, waardoor we een uitzonderlijk hoog niveau van klanttevredenheid bereiken. La Carreta onderscheidt zich door een klantgerichte structuur, een ‘no-nonsense’ mentaliteit en een diepe persoonlijke betrokkenheid bij elk project.

 

Onze kracht ligt in ons uitgebreide netwerk van betrouwbare partners waardoor we in staat zijn om flexibele, efficiënte en kosteneffectieve logistieke diensten aan te bieden in heel Europa. Kies La Carreta voor uw Europese transport- en logistieke behoeften, en ervaar zelf waarom wij worden beschouwd als een essentiële speler in de Europese logistiek.

Contacteer ons